NMNORBSkateklubbSkatepark

Klubbinfo #3 Dugnadsånd på topp!

Tid for litt ny klubboppdatering. Dugnadsånden har virkelig satt inn, og det er sinnsykt morsomt å se.  Sjekk klubbregisteret dersom du vil lese mer om hva som skjer i de forskjellige klubbene!

Grenland skateklubb har designen for den nye hallen klart. Ser knallbra ut!

 

Verten på Tjøme blir til:

 

Byggingen i Tromsø-hallen er i full gang, samtidig som det har kommet opp et lite uteområde på Mortensnes

 

Strand Skateklubb stakk til Ryfylket Trelast med en dugnadsgjeng og tegninger fra www.diyskate.com . Gjør det selv! Stående applaus fra NORB!

 

Stavanger skateklubb arrangerte sist helg Stavanger Open. Herlig gjennomført!

 

Lofoten skateklubb har vært i avisa og profilert seg som en dugnadsgjeng. Kontakt Lofoten skateklubb om du vil ha noe gjort, og gi de litt kroner til klubben. Veldig positivt initiativ gutta! Her kan du lese pdf’en om lofoten skateklubb

 

Surnadal skateklubb har bygget minirampe med roll-in på dugnad!

 

Annet:

  • Larvik skateklubb og Rullejordal team’er opp og arrangerer skatetrip til Malmø i slutten av juni.

 

  • Vert NM datoen er flyttet til 11. august på Tjøme. (www.norbnm.no)

 

  • Follo Brettklubb på Nesodden har kommet med sin første årsberetning. Masse positivitet i skatemiljøet og nærmiljøet. Vi ser det er utfordrende økonomisk, men vi håper virkelig Nesodden kommune kan gi driftstøtte til hallen. Om du leser årsberetningen, påvirk så mye du kan for at Nesodden fortsatt skal kunne ha en innehall! (http://www.follobrettklubb.no/article.php?id=37)

 

 

  • Rivningstruede Torshovrampen, og Grünerløkka skateklubb i Oslo har fått frifondpenger, og er reddet for nå. Nye plater på den lille rampen er nå lagt på dugnad, og den store rampa skal også få et velfortjent lag med nye plater. Kjempe!

 

  • RIP Schaus plass i Oslo, som ble “nobbet” i mai. Det som var på vei til å etablere seg som et av Oslos mest legendariske line-spot er nå ødelagt. Utrolig trist.